fredag 31. januar 2014

Badet er ferdig!

Endelig! I dag ble håndverkerne ferdige, og badet er ferdig! Det vil si - vi har noen småting som må gjøres, montere benk, skap, hyller osv, men badet er klart til bruk, og følelsen er ubeskrivelig :) Vi er veldig, veldig fornøyde, og synes det ble nøyaktig så pent som vi hadde håpet på. Prosessen har vært slitsom, det har vært alt for mange valgmuligheter og alle avgjørelser har føltes veldig endelige. Men vi kom i mål, og jeg tror dette blir et bad vi skal kose oss med i mange år fremover :)

Det må bare bli mange bilder på en slik dag!Det er utrolig deilig med spottene i taket! De gir et godt, varmt lys.


Jeg er veldig fornøyd med innredningen!
Lysene over er litt for sterke synes jeg, mulig de må få dimmer eller svakere pærer.Fine spotter! Bildene yter virkelig ikke flisene rettferdighet. Her ser de nesten grå ut, men det er de jo ikke :)Dusjen og mosaikkveggen... Badets "smykker". Jeg klarer nesten ikke se meg mett på den veggen.  

 
Litt pynt må til :)


Vakkert fat og ny lyslykt <3


Dette fatet fikk jeg av kjære kolleger til bursdagen min. Jeg synes det passet fint her, med to søte små blomster på <3


Vi får ikke skru på varmekablene før om to uker... Men det er jo kos med peis på badet :)Siden Finn jobber i dag ble det champagnebrus i glassene ;)


I morgen skal vi få benken over vaskemaskinen skikkelig på plass, vaske og rydde i huset og få orden over alt igjen :) Det skal bli veldig deilig!

Ha en riktig god helg!

Ann-Merethe

1 kommentar:

  1. For et lekkert bad! :) Tenker dere koser dere med det flotte badet!

    God helg! :)

    SvarSlett