torsdag 30. januar 2014

Et ordensmenneske - jeg?


Så var det kvelden igjen, snart fredag og helg. Som alltid er det deilig når helgen nærmer seg, og denne helgen blir spesielt deilig, da badet endelig skal stå ferdig!
I morgen er dagen, elektrikerne kommer kl 08.00, håndverkerne 09.00, og når jeg kommer hjem kl 15.00 skal badet være fiks ferdig :) Jeg kan ikke beskrive følelsen egentlig! Jeg gleder meg til å flytte inn der. Henge opp håndklær og få ting på plass der de hører hjemme. For jeg har oppdaget på disse fire ukene, at jeg liker at hver ting har sin plass... Ikke at det kom som en totalt overraskelse, men jeg er overrasket over hvor lite jeg trives med rot. I fire uker har vi hatt papir på gulvet, håndverkerutstyr over alt, rot i gangen, rot i mellomgangen, rot oppe, rot på badet i 2. etasje, det forplanter seg overalt, når to rom skal tømmes og bli til ett. Det gjør det jo ikke bedre at vaskemaskinen og tørketrommelen har flyttet opp på det bittelille badet oppe. For når de flyttet opp måtte skapet ut, og sånt blir det rot av!

Nå er det ikke slik at vi har et veldig ryddig hus bestandig... Det er fullstendig umulig med to unger, fire hunder og full jobb. Men en viss orden på galskapen har vi nok. Og vi trives begge med at det er rent og pent rundt oss, ingen tvil om det. Kanskje jeg er mer ordensmenneske enn jeg gir meg selv kreditt for?


Uansett - helgen skal brukes til å flytte inn på badet og shine huset fra topp til bunn. Støv og rot skal vekk, og det skal bli utrolig godt! 


I morgen blir det endelig bilder av ferdig bad!

Ann-Merethe

1 kommentar:

  1. Tror helt klart du er mer ordensmenneske enn du gir deg selv kred for. Jeg er helt sjokkert over at du er så opptatt av interiør og penhet osv... Ikke sånn jeg husker deg :-D Hi hi ;)

    SvarSlett