mandag 13. januar 2014

Mykje lys og mykje varme!


Da blir det lys og varme på badet :) Mye lys og mye varme. Varmekablene som lå der fra før var visst ikke imponerende, men nå skal det bli varmt. Og etter besøk fra en venninne i går, som mente det var superviktig med flombelysning inne i dusjen, har vi omdisponert spottene i taket, slik at vi skal se hvor vi vasker oss ;) Det er greit å ha noen å diskutere med underveis, slik at resultatet blir best mulig til slutt. Vi har fått mange tips av venner og kjente, og av håndverkerne, og det har vært ting vi ikke har tenkt på selv i det hele tatt, så dette er bra!
Nå blir det 6 spotter inne på den største delen, fire i taket og to over benken, så blir det to spotter på dodelen og lys over speilet. Så mye lys har aldri vi hatt på et bad før, så dette må bli lyst nok. Heldigvis blir det dimmer der inne, så vi kan dempe lyset om vi ikke har riktig så lyst til å se så mye ;)


Planen nå er å støpe gulv i dag eller i morgen, avhengig av hvor lang tid elektrikeren bruker, så blir det membranplater på onsdag og flislegging etter det. De ligger lang foran skjemaet, så om de fortsetter slik så blir badet ferdig en uke før planlagt. Slikt kan jeg virkelig like :) Vi venter jo valper 31.januar også, så det hadde vært greit å ha håndverkerne ute av huset til da!

Ann-Merethe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar