Om oss

Vi er en familie på fire, med for tiden like mange hunder.
Jeg som skriver denne bloggen er Ann-Merethe, er 36 år, jobber som skoleleder og har begrenset med fritid ;) Når jeg har fri liker jeg å gå tur eller trene med hundene mine, være sammen med familien, reise, lese og planlegge nye husprosjekt. Husprosjektene er noe av årsaken til at jeg har liten fritid forøvrig, og med gammelt hus er det alltid noe å gjøre. Jeg er gift med Finn, som er 43 år og den som fikser "alt" når det gjelder oppussing. Han snekrer og maler, river og bygger, legger gulv, tak, sparkler og limer og alt annet man må gjøre i et gammelt hus :)

Håkon er 14 år, går på ungdomsskolen og en utrolig real gutt. Snill mot alt og alle, levende opptatt av mennesker, natur, historie og nyheter. Når han ikke er på skolen, liker han å lese, være sammen med kamerater eller å reise. Håkon fikk sin første egne hund i oktober. Hun heter Sienna og er en Welsh corgi pembroke. Med henne trener han lydighet og agility.
Sindre er snart 12 år og en aktiv kar. Han er alltid på farten, enten sammen med kamerater eller broren sin. Sindre er glad i å hoppe på trampolina, være sammen med kamerater, sykle, spille spill og reise. Så lenge det skjer noe er Sindre fornøyd :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar